2024-03-08 14:16Pressemeddelelse

Landbrugsmaskiner på Auktion Inden Spændende Ejerskifte

Af de over 100 objekter, omfatter det blandt andet traktorer, flishuggere og gyllevogne, som nu er tilgængelige for landmænd og entreprenører på udkig efter pålideligt udstyr, at byde på på klaravik.dkInden det spændende ejerskifte, hvor de tidligere medarbejdere hos Niemann's Maskinstation overtager styringen af landbrugsdelen, har de nuværende ejere besluttet at sætte over 100 objekter på auktion på Klaravik.dk

Niemann's Maskinstation Sætter Maskiner Under Hammeren På Klaravik.dk

I et spændende ejerskifte har medarbejderne hos Niemann's Maskinstation valgt at overtage styringen af landbrugsdelen og fortsætte maskinstationens stolte tradition. Denne forandring markerer ikke bare en spændende udvikling, men også en bibeholdelse af engagement og knowhow inden for landbrugssektoren og fastholder Niemann's Maskinstations engagement i at levere kvalitetslandbrugstjenester.

Inden ejerskiftet har de nuværende ejere besluttet at sætte en del af maskinparken på auktion hos Klaravik. Af de over 100 objekter omfatter det blandt andet traktorer, flishugger og gyllevogn, som nu er tilgængelige for landmænd og entreprenører på udkig efter pålideligt udstyr at byde på.

Det er muligt at byde på de forskellige objekter, på klaravik.dk, frem til den 18. marts 2024.Om Klaravik

Klaravik er markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer. Vi giver virksomheder og private mulighed for at købe brugte maskiner, værktøj og køretøjer nemt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at levere vindere på alle niveauer. For vores sælgende kunder arbejder vi tæt sammen med lokal forankring for en ansvarlig forretning. For vores købere er vi markedspladsen, der aldrig stopper, altid med nye relevante auktioner. Og for samfundet er vores bæredygtige genbrug med til at gøre miljøet lidt gladere. Win-win-win, ganske enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har omkring 200 ansatte, 400.000 registrerede bydere og tusindvis af nye genstande sættes på auktion hver uge. I 2022 var Klaraviks omsætning 3,5 milliarder SEK.


Kontaktpersoner

Pernille Aabo
Marketing Coordinator
Pernille Aabo