2023-09-19 11:50Nyheder

Der kan ofte være mange penge bundet op i maskiner, som landmændene ikke bruger mere

Christian Hassling driver Frederikseg, som står midt i et generationsskifte, og i den forbindelse har han valgt Klaravik Auktioner som sin partner til at håndtere en del af sin maskinpark.Christian Hassling driver Frederikseg, som står midt i et generationsskifte, og i den forbindelse har han valgt Klaravik Auktioner som sin partner til at håndtere en del af sin maskinpark.

En del landbrug har ofte maskiner og materiel stående, som ikke bliver brugt, og dermed ofte står i vejen og bliver flyttet rundt på gården.

Derved kan der ofte være mange penge bundet op i maskiner, som i stedet for kunne få nyt liv hos en ny ejer, som eksempelvis ikke har råd til en helt ny traktor. Tendensen er, at flere vælger at sælge og købe online. Det ses også hos Klaravik, hvor en af hjørnestenene i succesen er evnen til at imødekomme landmænd som Christian Hassling. Han driver Frederikseg, som står midt i et generationsskifte, og i den forbindelse har han valgt Klaravik Auktioner som sin partner til at håndtere en del af sin maskinpark. Gården har været familiens eje siden 1915, hvor Christian Hassling selv overtog den i 1972. Næste generation forpagter jorden ud, og derfor skal en stor del af den store maskinpark sælges.

Resultatet indfriede forventninger

Christian Hasslings rejse med Klaravik begyndte tilbage om foråret, hvor han besluttede at teste auktionsplatformen med et mindre antal maskiner. Resultatet indfriede hans forventninger, hvilket gav ham tillid til at vende tilbage i sommers med et større antal materiel til auktionen. Nu, i forbindelse med generationsskiftet, bruger han igen Klaravik til at formidle hans store antal udstyr til potentielle købere, der søger brugte landbrugsmaskiner.
Først prøvede jeg Klaravik med få maskiner - det gik rigtig godt. Og her 3. gang kommer vi derfor til at have en del flere maskiner på auktionen, fortæller Christian Hassling.

En intuitiv og brugervenlig platform

Hvad gør Klaravik Auktioner så attraktivt for landmænd? Det er en intuitiv og brugervenlig platform, og Klaraviks auktionsmæglere servicerer sælgerne på bedste vis. Klaravik er blevet kendt for sin pålidelige og effektive auktionsproces, der gør det nemt for landmænd at finde det rette udstyr til deres drift. Uanset om man har brug for traktorer, mejetærskere eller andet landbrugsudstyr, er Klaravik Auktioner din pålidelige partner i din søgen efter kvalitetsudstyr til landbruget.

For mere information, kontakt venligst

Pernille Aabo, Marketing Coordinator Klaravik, pernille.aabo@klaravik.se, ‭+45 92 90 20 45‬ Om Klaravik

Klaravik er markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer. Vi giver virksomheder og private mulighed for at købe brugte maskiner, værktøj og køretøjer nemt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at levere vindere på alle niveauer. For vores sælgende kunder arbejder vi tæt sammen med lokal forankring for en ansvarlig forretning. For vores købere er vi markedspladsen, der aldrig stopper, altid med nye relevante auktioner. Og for samfundet er vores bæredygtige genbrug med til at gøre miljøet lidt gladere. Win-win-win, ganske enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har omkring 200 ansatte, 400.000 registrerede bydere og tusindvis af nye genstande sættes på auktion hver uge. I 2022 var Klaraviks omsætning 3,5 milliarder SEK.


Kontaktpersoner

Pernille Aabo
Marketing Coordinator
Pernille Aabo