2023-10-25 10:49Pressemeddelelse

Aldi lukker logistikcentre og sætter deres materiel på Auktion

Fotograf: Klaravik
Det at bruge onlineauktioner til at afvikle brugt materiel har flere fordele, herunder øget værdirealisering, smidig overgang og bredere markedsadgang, udtaler Kern Wandall, der er salgsdirektør i Klaravik.

Aldi lukker logistikcentre i Kolding og Karlslunde, og Klaravik står for at auktionere materiellet for at maksimere værdi og facilitere en problemfri overgang under Aldis butiksnedlukning i Danmark.

I kølvandet på Aldis beslutning om at lukke alle deres butikker i Danmark, tager supermarkedsgiganten nu yderligere skridt ved at lukke deres logistikcenter i Kolding. Som en essentiel spiller i denne afviklingsproces spiller Klaravik en central rolle ved at hjælpe med at sælge Aldis materiel gennem deres online auktionsplatform. Dette omfatter omkring 35-40 genstande, herunder blandt andet palleløftere og plukketrucks, stablere og elpalleløftere som har været brugt til at læsse lastbilerne.
Klaravik, som har tidligere erfaring med at hjælpe Aldi med at bortauktionere materiel fra Karlslunde-logistikcentret, er nu blevet betroet opgaven med at afvikle de resterende aktiver fra både Karlslunde og Kolding. Deres rolle som auktionsfirma er afgørende for en smidig overgang og maksimering af værdien af Aldis aktiver.

Det at bruge onlineauktioner til at afvikle brugt materiel har flere fordele, herunder øget værdirealisering, smidig overgang og bredere markedsadgang, udtaler Kern Wandall, der er salgsdirektør i Klaravik.

Det demonstrerer, hvordan specialiserede tjenesteudbydere som Klaravik spiller en central rolle i håndteringen af store forandringer i erhvervslivet. Deres ekspertise og evne til at lette auktionsprocessen bidrager til at minimere tab og opnå størst mulig værdi for alle involverede parter.
Frem til den 7. november er det muligt at byde på de forskellige objekter fra Aldi på klaravik.dk.


Om Klaravik

Klaravik er markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer. Vi giver virksomheder og private mulighed for at købe brugte maskiner, værktøj og køretøjer nemt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at levere vindere på alle niveauer. For vores sælgende kunder arbejder vi tæt sammen med lokal forankring for en ansvarlig forretning. For vores købere er vi markedspladsen, der aldrig stopper, altid med nye relevante auktioner. Og for samfundet er vores bæredygtige genbrug med til at gøre miljøet lidt gladere. Win-win-win, ganske enkelt. Klaravik Sverige & Danmark har omkring 200 ansatte, 400.000 registrerede bydere og tusindvis af nye genstande sættes på auktion hver uge. I 2022 var Klaraviks omsætning 3,5 milliarder SEK.


Kontaktpersoner

Pernille Aabo
Marketing Coordinator
Pernille Aabo